SCHRIJF je nu in!

Inschrijven voor het nieuwe dansjaar kan vanaf 28 augustus 2023. Zet eventueel al een herinnering in je agenda!

Eind februari stoppen de inschrijvingen voor het lopende dansjaar. Zo hebben de juffen voldoende tijd om hun groep voor te bereiden op de show. 

inschrijvingsinfo

Nieuwe leden kunnen zich inschrijven vanaf 28 augustus 2023. 

Huidige leden krijgen 21 augustus 2023 reeds een mail met daarin de link naar het inschrijvingsformulier. Zo hebben zij een week voorrang. 

De inschrijving gebeurt via een online inschrijvingsformulier. Zodra je het formulier verzonden hebt, mag je binnen enkele dagen een bevestigingsmail verwachten met daarin de betalingsinfo. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het lidgeld. 

We organiseren enkel tijdens de eerste twee lesweken proeflessen, namelijk op woensdag 13 en 20 september, op donderdag 14 en 21 september en op zaterdag 16 en 23 september.

Je kan twee proeflessen doen vooraleer je definitief in te schrijven. Hiervoor vul je ook het online inschrijvingsformulier in en noteer je onderaan bij “opmerkingen” dat je liefst eerst een proefles wil doen. We zullen hier dan rekening mee houden. 

Opgelet, de inschrijvingen lopen ondertussen gewoon door en misschien is de groep wel snel volzet. Probeer dus zo snel mogelijk te beslissen of je definitief wil inschrijven. 

Het lidgeld omvat in eerste instantie alle lessen van het jaar. Dit zijn er een 30-tal, afhankelijk van de kalender. De lessen gaan wekelijks door, behalve tijdens de schoolvakanties en op feestdagen. Klik hier om onze kalender te raadplegen. 

Daarnaast zijn onze leden verzekerd tijdens alle lessen, repetities, optredens en eventuele evenementen die we organiseren. 

Gezinsleden krijgen €15 korting. Op het inschrijvingsformulier kan je aanduiden dat er reeds broertjes of zusjes bij ons dansen. 

Dat kan zeker! Bezorg ons een ingevuld formulier van de mutualiteit en wij zullen dit stempelen en ondertekend aan je terugbezorgen. Je kan het formulier aan de dansjuf bezorgen of mailen naar danshoboken@gmail.com

In principe kan je inschrijven zolang een groep niet volzet is. Doorheen het jaar controleren we de inschrijvingen en onze inbox gemiddeld eenmaal per week. Om zeker te zijn dat we je inschrijving goed aankrijgen, raden we aan naast het inschrijvingsformulier ook een mail te verzenden naar danshoboken@gmail.com

Wie tijdens het eerste semester inschrijft, betaalt €150. 

Wie vanaf januari inschrijft, betaalt €90. 

Eind februari sluiten we de inschrijvingen volledig af. Zo hebben de juffen nog voldoende tijd om zich met hun groepen voor te bereiden op de aankomende show. 

Ben je zeker? Indien je echt wil stoppen met dansen, vragen we je ons op de hoogte te brengen door een mail te sturen naar danshoboken@gmail.com. Zo kunnen we ons ledenbestand up to date houden. 

Indien je ten laatste eind oktober stopt, storten we 75% van het lidgeld terug. 

Vanaf 1 november wordt er geen lidgeld meer teruggestort. 

Indien er minder dan 10 leden ingeschreven zijn voor een les, heeft de dansschool het recht om de les stop te zetten mits terugbetaling van de niet-doorgegane lessen.