Team DANS!

Manoe is gestart met dansen toen ze 9 jaar oud was. Ze startte de eerste jaren met jazzdanslessen, maar begon tijdens haar middelbaar ook ballet en hiphop te volgen. Daarnaast heeft ze in demogroepen gedanst die vaak deelnamen aan wedstrijden en optredens. Vanaf 15-jarige leeftijd begon Manoe zelf dansles te geven op verjaardagsfeestjes en danskampen. Het lesgeven beviel haar enorm en dus besloot ze vast dansjuf te worden. Ze woonde langere tijd in Zuid-Amerika en volgde er verschillende dansstijlen (brasileiro, reggaeton, bachata) waardoor haar lessen vaak een zuiders tintje krijgen. Voor Manoe komt de funfactor in de dansles op de eerste plaats! Manoe maakt sinds 2017 deel uit van het DANS!Hoboken team.

Nina startte op jonge leeftijd met dansen en ontwikkelde al snel een liefde voor moderne en hedendaagse dans. Ze maakte van dansen haar job en danste onder andere in New York en Londen. In haar lessen staat ‘jezelf zijn’ centraal: dansen is meer dan enkel passen zetten en daarom krijgt iedereen de kans om zijn/haar eigen manier van bewegen te ontdekken.

 

Lore haar passie is dansen; ze doet het dan ook al van kleins af aan. Lore houdt ervan te bewegen op muziek en zelf toffe dansjes te maken. Daarnaast geniet ze ook met volle teugen van het deelnemen aan spannende optredens. Lore volgde al les in verschillende dansstijlen, zoals ballet, hip-hop, funky jazz en jazz. Ze probeert haar dansrepertoire zo veel mogelijk uit te breiden door les te volgen bij verschillende dansscholen. Zo danste ze al bij Movements, IJvi Hagelstein en DANS!Hoboken natuurlijk. Lore overweegt om later kleuterjuf te worden en om die reden heeft ze in 2018 besloten onze dansjuf van de kleuters te ondersteunen. Ondertussen heeft Lore erg veel bijgeleerd en is ze volledig klaargestoomd om de kleutergroepen voor haar rekening te nemen. Ze zal de lessen met veel enthousiasme en creativiteit aanpakken.

Lies danst zelf al vele jaren bij DANS!Hoboken en ondersteunt bovendien sinds vorig jaar Lore tijdens de kleuterlessen.

 

Charlotte danst zelf van kinds af aan in verschillende stijlen. Van hiphop tot jazzdans en modern, ze probeert om een mix van alle stijlen in haar eigen lessen te gebruiken. Ze heeft ook al heel wat ervaring in het jeugdwerk: met een attest animator, hoofdanimator en instructor op zak, is ze het gewoon om met kinderen te werken. Charlotte maakt sinds 2019 deel uit van het DANS! team. 

Stephanie danst al zo lang ze zich kan herinneren en maakte reeds als kind graag dansjes die ze dan samen met vriendinnen opvoerde. Ze heeft een stevige basis in klassiek en modern ballet en jazz. Als tiener ging Stephanie elke zomer met de dansschool op dansstage in Londen, waar ze veel heeft bijgeleerd en haar horizon in dansstijlen enorm heeft kunnen verbreden. In haar studententijd ontdekte ze salsa en nadat haar eigen kindjes uit de pampers waren is ze zelf ook terug aan de barre gaan staan. Stephanie gaf al vaak dansles aan kinderen. Zo gaf ze in het verleden reeds dansles, organiseerde ze mee danskampen en voorzag ze ook workshops op school. Ze werkt heel graag met kinderen en is dan ook leerkracht in het zesde leerjaar. Stephanie maakt sinds 2021 deel uit van het DANS! team.